Танцова формация "Нашенчета" е създадена от Юлиян Йорданов през 2001 година. Юлиян Йорданов е професионален преподавател по народни танци с дългогодишен опит и с множество международни и национални участия и изяви.

През 2010 година ръководител на групата става Христина Барганска, която понастоящем съчетава преподавателската си работа с участия в репетиции и изяви на ансамбъл "Хоро". Христина е амбициозна и търпелива, нейните композиции многократно са били оценявани по време на проявите на формация "Нашенчета".

Занятията по народни танци се провеждат в залата на съседната на училището църква Grace Lutheran Church на адрес 493 Forest Avenue, Glen Ellyn, 60137.

Имате възможност да се включите, когато пожелаете. Приемаме желаещи по всяко време, като не изискваме да се ангажирате постоянно, а да се наслаждавате на българските танци според възможностите и времето си.

Ще се радваме, ако имате възможност и желание да подкрепите нашите танцьори. Направените дарения ще бъдат използвани за закупувани и изработка на сценични костюми, обувки и декори за формацията, като тези дарения са tax-deductible; училище "Слънчогледи" е регистрирана 501(c)3 организация.


Заповядайте!

За контакти:
Христина Барганска - тел.(224)805-8538
Милена Николова - тел.(630)299-6858
Последно модифициране: понеделник, 21 октомври 2013, 06:16